Beleggingszaken en onderzoek

 

Beleggingszaken kunnen soms geheel anders aflopen dan u zou verwachten. Situaties waarbij u uw ingelegd vermogen geheel kwijt raakt of dreigt kwijt te raken, zijn goed denkbaar!

Vaak is het dan al te laat om uw vermogen er nog uit te halen omdat het bedrijf waarmee u in zee bent gegaan (plotseling) heeft aankondigt niet meer te kunnen betalen, failliet gaat, zomaar stopt of verdwijnt.

In het bijzonder gaat het de laatste tijd met regelmaat mis bij:

  • Teakplantages of teakbeleggingen
  • Vakantiehuis- en hotelprojecten 
  • Valuta- en aandelenhandel
  • Diamanthandel
  • Beursbeleggingen
  • Koper-, zilver- en goudmijnprojecten
  • Grondbeleggingen
  • Olie(boor)projecten

 

Bent u als investeerder gedupeerd dan is het in de regel zeer moeilijk om zelf voor uw rechten op te komen, met alle grote financiële gevolgen die daar aan kleven.

Ook bij dit soort zaken kan Bureau Fraude Recht & Geldzaken u uitstekend van dienst zijn. Dit kan individueel maar ook als collectief, waarbij meerdere gedupeerden van een gelijk project bij dezelfde aanbieders, door ons bureau terzijde worden gestaan.

Heeft u het voornemen om in een aan u gepresenteerde belegging te investeren maar twijfelt u over het product?

Bijvoorbeeld; omdat het rendement wel erg hoog is.                                            Bijvoorbeeld; omdat de naam van het bedrijf voor u niet bekend is.

Bureau Fraude Recht en Geldzaken biedt u de mogelijkheid om tegen geringe kosten een onderzoek te laten uitvoeren. Wij doen dan een uitgebreid onderzoek voor u naar het desbetreffende bedrijf en sturen u na het onderzoek het rapport toe met daarin de uitkomst van het onderzoek. Ook vermelden wij de eventuele risico’s die deze investering met zich meebrengt. U kunt dan voor u zelf een goed overwogen beslissing nemen om wel of niet in het aan u aangeboden project te investeren.

Door een gedegen onderzoek door ons bureau te laten verrichten, alvorens u in een dergelijk avontuur investeert, kunt u het risico tot een minimum beperken.